Inici‎ > ‎Agenda‎ > ‎

Presentació de la Llei de la Seguretat Industrial dels establiments, les instal·lacions i els productes

14 de nov. 2014, 1:25 publicada per Usuari desconegut   [ actualitzat el 14 de nov. 2014, 1:47 ]
Com ja sabreu, el passat 5 d’agost de 2014 es va publicar al DOGC, la Llei 9/2014, de 31 de juliol, de la Seguretat Industrial dels Establiments, les Instal·lacions i els Productes, que dins l'àmbit de competències de la Generalitat la Llei regula el règim jurídic aplicable a la seguretat industrial d'establiments, instal·lacions i productes a Catalunya, incloent-hi vigilància del mercat en aquesta matèria. Aquesta normativa és aplicable a:
  
  • Els establiments en què poden produir-se accident greus.
  • Les instal·lacions i els productes que, per llur condició de fons de risc, poden produir danys o perjudicis a les persones, els béns o el medi ambient com a conseqüència d'un accident.
  • Els agents de la seguretat industrial i, més específicament, els organismes de control que actuen en els reglaments tècnics de la seguretat industrial.
 
Per aquest motiu, aquesta llei, és importants en el marc de referència per a l’exercici dels nostres professionals i sobretot pel que fa a les instal·lacions, us recomanem l'assistència a la jornada.

Jornades a Girona i Tarragona

- Dimarts, 18 de novembre a Girona. Consulta el programa i inscriu-te aquí.
- Dimecres, 19 de novembre a Tarragona. Consulta el programa i inscriu-te enviant un correu a sttarragona.treball@gencat.cat, indicant nom i cognoms, empresa/entitat a la qual representeu, telèfon de contacte i correu electrònic.
Comments