Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Ets professor? Apunta't a la Xarxa d'Ensenyament d'Enginyers Tècnics de Telecomunicació.

16 d’oct. 2013, 13:28 publicada per Usuari desconegut   [ actualitzat el 4 de nov. 2013, 13:03 per Usuari desconegut ]Atenció! Falta menys d’un mes, per la celebració d’una sessió de treball oberta als actuals representants dels territoris de la Xarxa d’Ensenyament, a Catalunya Judith Gonzalez de Heredia. Aquesta Jornada es convocarà a Madrid el 8 i 9 de Novembre. Els objectius consistiran en establir les línies a seguir i poder mantenir la lluita envers la defensa de la professió de Professor de FP, de Secundaria o Universitari a la que estem habilitats. A més, també es tractaran molts fronts oberts de caire polèmic que segueixen vigents en matèria d’educació.

Entre els temes que es tractaran durant la jornada Xarxa d’Ensenyament cal destacar: xerrades sobre la titulació de Grau, llocs de feina pel 2014, oportunitats en l’ensenyament Privat  i Concertat no universitari i en l’ensenyament universitari, els ITT o els Graus de Teleco, captació de les noves vocacions en Enginyeria, els nous títols de FP per els ITT o Graus de Teleco....


També, s’aprofitarà la reunió per intentar legalitzar els cursos del COITT per que siguin oficials de cara a oposicions i s’escollirà el responsable de la Xarxa d’Ensenyament del COITT.

Aprofita aquesta oportunitat! Ja som gairebé uns 500 professors inscrits a la Xarxa d'Ensenyament en tot l'estat.

Per exemple fa 2 anys un dels companys va demanar ajuda al col·legi per la seva exclusió a una convocatòria per raó de títol. El col·legi va iniciar contenciós i varem guanyar. Sentencia 2/2/2010.  Entre d'altres reproduïm" .... no puede ser más contraria a derecho y desproporcinada (se refiere a la resolución de educación), ..., sino porque llega incluso a vulnerar el principio constitucional de igualdad ante la ley, ... "   

Des de l’ACETT fem una crida a la col•laboració per tal de  poder crear una base de dades amb tots aquells Professor de FP, de Secundaria, universitari etc... que hi estiguin interessats. Apunta't en el següent formulari. 

Xarxa d'Ensenyament


 

Comments