Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Curs de QGIS, econòmic i imprescindible

24 de maig 2015, 13:06 publicada per Usuari desconegut   [ actualitzat el 25 de maig 2015, 1:46 ]
Us informem, que gràcies a l'acord que el nostre col·legi va arribar amb el Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Perits Agrícoles de Catalunya, podreu gaudir del mateix preu que els seus membres en el curs 'Introducció a Qgis: análisi bàsica', només 20€.

QGIS és un sistema d’informació geogràfica de codi lliure i gratuït amb importants prestacions per a l'anàlisi de dades vectorials i la representació cartogràfica. Les seves nombroses aplicacions en el camp de l’anàlisi espacial i el seu fàcil accés converteixen aquest SIG en una eina de gran utilitat per a l’estudi del territori. Per aquest motiu, considerem que és imprescindible per al present i el futur de molts enginyers tècnics i graduats en telecomunicació, ja que aquest perfil és el que es necessita per realitzar els plans urbanístics que requereixen els ajuntaments per adaptar-se a la Llei General de Telecomunicacions o projectes de FTTH.

El curs tindrà lloc els dies 1, 2, 3 i 4 de juny a la Facultat de Turisme i Geografia de Vila-seca. Trobareu més informació del contingut del curs en aquest enllaç i podreu inscriviu-vos aquí
 
Comments