Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

El diari independent 'Crónica Global' aclareix la situació del col·legi d'enginyers

4 de nov. 2015, 14:11 publicada per Usuari desconegut   [ actualitzat el 15 de gen. 2016, 23:12 ]
Crónica Global explica les irregularitats del col·legi d'en Ferran Amago
El passat 29 d'octubre, Ferran Amago va publicar a la web del col·legi voluntari aquest comunicat, el qual s'inicia citant la LECrim , fet incomprensible, tenint en compte que la imputació es va suspendre abans d'entrada en vigor d'aquesta mateixa llei (auto de 10/06/2010). 

És més, aquest comunicat va ser enviat a tort i a dret per tal de confondre el col·lectiu, diaris i convèncer a tothom de la seva història. Aquesta acció desencadenar tot un seguit de trucades de periodistes i persones de la professió que ens van obligar a contestar a cadascuna de les acusacions amb un altra nota de premsa. No obstant això, nosaltres som més elegants, només vam enviar el comunicat als interessats i als mitjans que ens varen trucar demanant un aclariment. 

Un d'aquests mitjans és el diari independent 'Crónica Global', el qual ha catalogat la situació com 'Un error del Govern da la puntilla al colegio de ingenieros de telecomunicación' en un reportatge que explica els següents punts:
  • les irregularitats i els motius de l'impuls del col·legi voluntari d'en Ferran Amago i el seu qüestionable finançament
  • el caràcter voluntari del col·legi d'Amago i la limitació dels certificats emesos per la seva institució, només vàlids a Catalunya
  • de l'expedient disciplinari que el COITT va obrir contra Ferran Amago i que va suposar l'expulsió d'Amago del COITT
  • el conflicte obert als tribunals per una qüestió de patents, marques i domini
Comments