Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Noves sortides professionals al 1er Congrés COGITCV

8 de març 2016, 10:06 publicada per Usuari desconegut   [ actualitzat el 25 de març 2016, 3:39 per Usuari desconegut ]
El pròxim 11 de març se celebrarà a València el 1er Congreso COGITCV 2016 amb el títol “La diversidad de la profesión del Graduado en Ingeniería”. L'objectiu és donar a conèixer noves sortides professionals i les necessitats de cadascun dels col·legis que treballen per al futur de la nostra professió. Per tal de poder establir lligams entre els assistents s'han preparat sessions de networking i una ronda de ponències de la mà d'especialistes i experts en l'àmbit de les telecomunicacions i nous sectors. Durant l'acte, que tindrà lloc a l'Hotel Westin i és gratuït per a col·legiats i/o precol·legiats prèvia inscripció, es farà un dinar amb tots els assistents.

Les ponències seran les següents:
- Inndea València. InnDEA i les possibilitats per als graduats en Enginyeria en Telecomunicació. Plataforma Smart City València, participació en projectes, etc.
- El Centre de Seguretat TIC de la Comunitat Valenciana, CSIRT-CV: Missió, objectius i sistema de detecció d'intrusions del Centre.
- Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE Internacional), serveis i ajudes per a la internacionalització de l'empresa.
- CEEI València. De la idea a l'empresa. Recursos i Serveis de suport CEEI València.
- Isaca València. Ciberseguretat com a sortida professional
- FETE-UGT PV. La professió docent no universitària per als Graduats i Enginyers Tècnics de Telecomunicació.
- Fermax Electrònica Espanya. Sistemes Digitals de Porter Electrònic i Videoporter.
- El repte de ser Enginyer en l'era del canvi climàtic. COGITT.

Inscripcions a : coittcv@coitt.es o per telèfon al 96 353 10 15
Comments