Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Proclamació de la 1a Junta de Demarcació

16 de jul. 2014, 2:44 publicada per ACETT Premsa   [ actualitzat el 11 de set. 2019, 2:18 ]
Donat que no s'ha presentat cap altra candidatura per a la primera Junta de Demarcació i en virtut de l'Art. 56 del Reglament, ens plau comunicar-vos que s'ha substituït el procés electoral per la investidura de la nostra candidatura legítimament escollida. Podeu llegir aquí el COMUNICAT OFICIAL: enllaç


Proclamació 1a Junta COETTC
En aquesta nova etapa, continuarem amb el mateix equip que seguirà treballant per a tots els Enginyers Tècnics de Telecomunicació de Catalunya, esforçant-se per coronar cada castell que estigui per venir. Però sobretot, els objectius de la junta se centraran en continuar DEFENSANT I PROTEGINT LA NOSTRA PROFESSIÓ, així com seguir treballant per ASSEGURAR I POTENCIAR L'ACCÉS SEGUR ALS SERVEIS DE TELECOMUNICACIÓ DELS MENORS. 

DECÀ: Jordi Farré Carbonell
VICE-DECÀ: Roberto Alicarte Blanco        
SEC.GENERAL: Josep Maria Bordas Martí
VICESECRETARI: Eusebi Gómez Ballesteros
TRESORER: Jose Luis Larrégola Ferrer
VICETRESORER: Carlos Marín Muñoz
VOCAL 1.: Josep Maria Solà Cané
VOCAL 2: Ramón Robert Palau
VOCAL 3: Juan Luis Jimenez Gordillo
VOCAL 4: Oscar Gorina Ribas
VOCAL S. 5: Judith González de Heredia Gutiérrez
VOCAL S. 6: Juan Manuel Llorente Cuesta
VOCAL S. 7: Orlando Villar Fernández
VOCAL S. 8:  Sergi Martí Vallvé
VOCAL S. 9:  Jordi Izquierdo Ribas


Investidura i sopar de celebració

Per tal de celebrar-ho, el pròxim 30 de juliol de 2014 a les 20h tindrà lloc el nomenament de la candidatura a l'Hotel Barcelo Sants (just damunt de l'estació Barcelona Sants). A més, comptarem amb la presència del degà Sr. José Javier Medina i d'importants representants de la política, del món universitari i dels col·legis professionals.

Després de la investidura, la nova demarcació ho celebrarà convidant a tots els col·legiats de Catalunya a un sopar. Tot i que el sopar és gratuït, és necessari que confirmeu la vostra assistència mitjançant aquest formulari.


A totes aquelles persones no col·legiades que vulgueu assistir al sopar, haureu d'omplir també el formulari i fer un pagament de 40€ mitjançant el nostre compte Paypal. En el següent enllaç podeu fer la compra:

Comments