Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Proclamació de la 1a Junta de Demarcació

16 de jul. 2014, 2:44 publicada per Usuari desconegut   [ actualitzat el 5 de jul. 2022, 2:59 ]
Donat que no s'ha presentat cap altra candidatura per a la primera Junta de Demarcació i en virtut de l'Art. 56 del Reglament, ens plau comunicar-vos que s'ha substituït el procés electoral per la investidura de la nostra candidatura legítimament escollida. Podeu llegir aquí el Acta investidura


Proclamació 1a Junta COETTC
En aquesta nova etapa, continuarem amb el mateix equip que seguirà treballant per a tots els Enginyers Tècnics de Telecomunicació de Catalunya, esforçant-se per coronar cada castell que estigui per venir. Però sobretot, els objectius de la junta se centraran en continuar DEFENSANT I PROTEGINT LA NOSTRA PROFESSIÓ, així com seguir treballant per ASSEGURAR I POTENCIAR L'ACCÉS SEGUR ALS SERVEIS DE TELECOMUNICACIÓ DELS MENORS. 

DECÀ: Jordi Farré Carbonell
VICE-DECÀ: Roberto Alicarte Blanco        
SEC.GENERAL: Josep Maria Bordas Martí
VICESECRETARI: Eusebi Gómez Ballesteros
TRESORER: Jose Luis Larrégola Ferrer
VICETRESORER: Carlos Marín Muñoz
VOCAL 1.: Josep Maria Solà Cané
VOCAL 2: Ramón Robert Palau
VOCAL 3: Juan Luis Jimenez Gordillo
VOCAL 4: Oscar Gorina Ribas
VOCAL S. 5: Judith González de Heredia Gutiérrez
VOCAL S. 6: Juan Manuel Llorente Cuesta
VOCAL S. 7: Orlando Villar Fernández
VOCAL S. 8:  Sergi Martí Vallvé
VOCAL S. 9:  Jordi Izquierdo Ribas


Investidura i sopar de celebració

Per tal de celebrar-ho, el pròxim 30 de juliol de 2014 a les 20h tindrà lloc el nomenament de la candidatura a l'Hotel Barcelo Sants (just damunt de l'estació Barcelona Sants). A més, comptarem amb la presència del degà Sr. José Javier Medina i d'importants representants de la política, del món universitari i dels col·legis professionals.

Després de la investidura, la nova demarcació ho celebrarà convidant a tots els col·legiats de Catalunya a un sopar. Tot i que el sopar és gratuït, és necessari que confirmeu la vostra assistència mitjançant aquest formulari.


A totes aquelles persones no col·legiades que vulgueu assistir al sopar, haureu d'omplir també el formulari i fer un pagament de 40€ mitjançant el nostre compte Paypal. En el següent enllaç podeu fer la compra:

Comments