Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Sopar de Gala Anual i Consell de Degans

17 de febr. 2016, 10:40 publicada per Usuari desconegut   [ actualitzat el 25 de febr. 2016, 1:09 ]
Aquest cap de setmana va tenir lloc el Sopar de Gala Anual a Alacant, on en un ambient distès es van atorgar els premis del COGITTCV de l'any 2015. Entre els assistents van estar els Degans del COGITTCV, Pedro Pantoja i del COGITT, Jose Javier Medina, així com el vicedegà del COGITTCV, Javier Marquès, que va fer de mestre de cerimònies. Al sopar van assistir unes 120 persones, entre col·legiats, familiars i premiats. Destacar que també van estar tots els degans de totes les demarcacions del Col·legi, entre ells Jordi Farré degà del COETTC-ACETT.
Entre els premis podem destacar el Premi "Col·legiat destacat Sènior 2015” atorgat Amelio Pérez García, que per la seva labor professional, la seva dilatada experiència i la seva inesgotable col·laboració i el de Col·legiada destacada Junior 2015 a Úrsula Pérez Ramírez. Enginyera Tècnica de Telecomunicació especialitat en Sistemes Electrònics i Graduada en Enginyeria en Electrònica de Telecomunicació per la UV i actualment doctorant en Enginyeria Electrònica per la UPV.

Consell de Degans a la seu d'Acarmitt
D'altra banda, a la seu del Col·legi Oficial de la Comunitat Autònoma de la Regió de Múrcia de Graduats & Enginyers Tècnics de Telecomunicacions (ACARMITT), es va dur a terme el Consell de Degans on va assistir Jordi Farrè degà del COETTC-ACETT.
Durant la reunió es van tractar els següents punts:

1. Actes anteriors
2.- Informe dels Degans de Demarcació i línies pressupostàries
3.- Anàlisi: Model de modernització i objectius/resultats col·legials
4.- Torn obert de paraules

Comments