Inici‎ > ‎Notícies‎ > ‎

Sopar d'investidura amb gran representació dels col·legis professionals

1 d’ag. 2014, 5:14 publicada per Usuari desconegut   [ actualitzat el 5 de jul. 2022, 3:02 ]
Finalment, el dimecres es va crear oficialment la 1a demarcació del nostre col·legi a Catalunya en un acte d'investidura en el que decà, Jordi Farré assegurà mantenir, recuperar i ampliar els actuals camps de treball durant els pròxims quatre anys. Noticia Proclamació 1a Junta COETTC.

Durant tota la jornada, vam comptar amb la presència pel Decà i President del COITT, José Javier Medina, que ens va acompanyar en una reunió amb el Director General de dret i entitats jurídiques a Catalunya, Sr. Santiago Ballester. Ballester va sol·licitar al col·legi que es realitzin tots els passos necessaris per a constituir un col·legi conforme a la normativa, un camí que ja hem iniciat. Tots entenem la necessitat de posar ordre als nostres col·legis i és per això que ens vàrem citar al setembre per tal d'estudiar amb consciència la millor manera de fer-ho.


Destaquem la gran assistència de decans dels diferents col·legis d'enginyers, així com de polítics i de representants d'universitats. Ens van acompanyar els representants de l'Asociación de Amigos del Telégrafo, el Col·legi d'Enginyers Aeronàutics, el Col·legi d'Enginyers Navals, el Col·legi d'Enginyers de Telecomunicació, el Col·legi d'Enginyers Forest, el Col·legi d'Enginyers Tècnics Aeronàutics, el Col·legi d'Enginyers Tècnics Agrícoles, el Col·legi d'Enginyers Tècnics de Mines, el Col·legi d'Enginyers Tècnics Navals, el Col·legi d'Enginyers Tècnics de Topografia i dels nostres col·legis a les Canàries i a Múrcia.

La cita a l'Hotel Barceló Sants va ser una gran oportunitat per compartir impressions amb altres companys enginyers, tot debatent sobre el futur de la professió després que el nostre decà hi reflexionés sobre aquest tema en els seus parlaments i de que presentés els objectius de la seva legislatura, que s'exposen a continuació: 

  • Assegurar un accés protegit als menors als serveis de telecomunicació i aparells electrònics.
  • Exalçar valors en les comunicacions com la privacitat i secret.
  • Pas d'Analògic a Digital recuperant i mantenint els valors humans de secret i privacitat.
  • Millorar l'estètica de les xarxes públiques de telecomunicacions.
  • Professionalitzar:
    • l'energètica, l'estalvi i l'eficiència.
    • l'acústica, els concerts, els mapes de soroll, etc.
    • les smarts cities
  • Recuperar prestigi professional del títol a través de la defensa dels usuaris dels serveis de telecomunicacions i l'enginyeria.
  • Promoció d'una llei general de telecomunicacions digitals.
  • Proposar l'eliminació de la navegació anònima per internet. Identitat accessible almenys a les unitats tècniques facultades de policia telemàtica.


Comments