Convocatòria: Reunió per a la demarcació del Col·legi Oficial D'Enginyers Tècnics De Telecomunicació a Catalunya (COETTC)

Fecha de publicación: Jun 25, 2013 7:46:9 AM

Benvolgut col·legiat/a,Complerts els tramitis del reglament i essent conforme pel Consell de Degans del COITT. El Delegat del COETTC i la Junta Directiva de la AACETT, convoca als col·legiats del COITT de Catalunya, a la Reunió per a l'aprovació de constitució de la

Demarcació a Catalunya del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics de Telecomunicació, el dia 11 de juliol de 2013 a l'edifici de Correus i Telègrafs de la Via Laietana, 1 de Barcelona, a les 18:30h. Comptarem amb la presencia del nostre Decà José Javier Medina i/o Vice-Decà Pedro Pantoja. Ho celebrarem a les 20:00h amb un Còctel al "Cafè de Madeira", Via Laietana, 4.

L'assistència necessària entre presents i representats ha de ser més gran d'un 25% dels col·legiats a Catalunya, on es tractaran els següents temes:

1) Aprovació de la creació de la Demarcació del COITT a Catalunya. COETTC

2)  Assemblea de Constitució provisional del COITT a Catalunya, COETTC: nomenament dels òrgans de govern provisionals fins l'aprovació per la Assemblea General del COITT. Després caldrà fer les 1eres eleccions. Els nomenats provisionals serem els mateixos que l'actual junta de l'AACETT.  

Esperem comptar amb la teva assistència a la Reunió i la Junta de Demarcació. Sabem que les agendes són complicades, per això,

si per alguna raó no pots assistir  tens l'opció de fer-nos saber la teva voluntat sol·licitant la demarcació en el teu nom delegant el vot

- emplenant el formulari que s'adjunta en aquest ENLLAÇ 

- o imprimir, emplenar, signar(a la part inferior) i enviar el següent document(WORD, PDF) a l'adreça de correu info@acett.cat.

D'altra banda, si penses assistir pots comunicar-ho al mateix formulari o compte de correu per tal de confirmar que els aforaments previstos son adequats. 

Seguidament a aquesta reunió es convidarà als assistents a un Còctel, al cafè Madeira Via Laietana 4,  per compartir les nostres experiències.

Mes informació en els següents enllaços.

Comunicat: Passos definitius per a la demarcació del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics de Telecomunicació a Catalunya (COETTC)

Andalusia ja ha realitzat la Reunió i ha estat aprovada la demarcació.

Canarias 25 de juny decideix.

València demarcació existent.

Comptem amb el vostre suport, atentament

Delegat del COETTC

Junta Directiva AACETT