Projecte cultural: Dia de les telecomunicacions, experiència única i innovadora.

Fecha de publicación: May 13, 2013 4:10:32 PM

Aquest pròxim cap de setmana del 18 al 19 de Maig es celebra a Ordal (Subirats) l'activitat "Optica't" amb motiu del Dia Mundial de les Telecomunicacions i de la Societat de la Informació 2013.

S'han preparat dues activitats respecte aquesta temàtica: -Dissabte 18 a les 19h del vespre, l'expert en Telegrafia Òptica Jesús Sánchez Miñana realitzarà una conferència sobre el funcionament i particuliaritats del sistema a l'Ateneu Ordalenc, i es podrà veure la maqueta d'una torre de Telegrafia Òptica completa dins una exposició sobre la matèria. -Diumenge 19 a les 10h del matí, amb la col·laboració de l'AACETT-COETTC, dos grups sortiran des de l'Ateneu Ordalenc a Ordal (Subirats) i el Punt d'Informació Turística de la Plaça Subirats a Sant Pau d'Ordal (Subirats) cap a les respectives torres de Telegrafia Òptica. Allà s'explicarà la història i funcionament d'aquest sistema de comunicació a Subirats en la línia que travessava tot el litoral peninsular. A més a més els missatges seran fets públics mitjançant el twitter de Turisme de Subirats enllaçant amb la vessant més moderna de les Tecnologies de la Informació i Comunicació. S'estima tornar al punt d'inici a les 13h.Més fotografies de la Torre del Telègraf Òptic d'Ordal.

Per veure la informació detallada dels events i saber-ne més sobre "Optica't" feu click aquí.

Tots els actes són gratuïts i estan organitzats pel Patronat de Turisme de Subirats i el Centre d’Estudis de Subirats (CESUB) amb la col·laboració de l’Associació d’Amics del Telègraf d’Espanya i l’Associació Catalana – Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicacions de Catalunya.