PRESENTACIÓ

    Enginyer tècnic de Telecomunicació 


Benvolgut company, 

Ara fa 1 any i mig en el nostre col·lectiu van passar coses que o sobraven o eren millorables. Aquestes dues raons ens van empènyer a crear una associació que s’ha acabat dient, Associació Autonómica Catalana d’Enginyers Tècnics de Telecomunicació (AACETT). 

El camí el vam iniciar el 14 d’octubre 2010. Ens ha costat bastant la legalització i aconseguir elements essencials per al funcionament, encara que no per això hem deixat passar esdeveniments que nosaltres considerem essencials com és la possibilitat del Visat en Català, moment en què vam aparèixer per primera vegada en els comunicats del COITT, llavors semblava que aviat podríem ser legalment visibles. 

A principis d’estiu vam quedar reconeguts al Registre d’Associacions de la Generalitat, i vam signar un conveni amb l’AEITT en què reconeixem els associats i la bona voluntat entre ambdues associacions.  

Els integrants de l’ AACETT som 10 companys i la nostra finalitat principal és potenciar la nostra professió, és per això que ens hem proposat, des del començament facilitar l’exercici professional proveint d’aparells que ajudin a començar en noves activitats professionals. Aviat esperem disposar del primer equip complert d’acústica. Durant aquest temps, tot i no tenir les condicions adequades per fer coses hem: 

Aquestes són tasques que fins ara només havien fet altres professionals. Ara ens toca a nosaltres, d’aquesta forma estem més a prop d’estar en el lloc que ens correspon dins la societat. 

Actualment disposem del suport de totes les associacions nacionals de la nostra professió, del COITT, d’organismes afins a la nostra professió i d’altres d’exteriors.