Congrés de Seguretat i Telecomunicacions

Fecha de publicación: Jun 14, 2016 1:31:8 PM

Aquest divendres 17 de juny tindrà lloc el Congrés de Seguretat i Telecomunicacions a la ciutat de Toledo, una de les cites més importants en aquest camp per als professionals que vulguin desenvolupar la seva carrera en aquest sector o conèixer les últimes novetats de la mà dels millors especialistes del país.En aquest sentit, entre els conferenciants trobem alts càrrecs de la CIA com RONIEL ALEDO Analista de la CIA-Dept. Defensa d'EEUU i Policia Nacional a Afganistan, PILAR SANTAMARÍA Presidenta de l'Associació Nacional de Ciberprotecció, ALBERTO GARCÍA MORALES Senior Specialist en la Internet Referral Unit de Europol, i un llarg etcètera a qui podrem escoltar i intercanviar experiències i consultes.Creiem que aquesta cita a la capital manxega és molt important per la nostra professió, ja que, fa més de 170 anys que hi està lligada, des que l'1 de març de 1844 la reina Isabel II va aprovar el Decret del Ministeri de Governació de la Península, on es dóna llum verd a establir les línies telegràfiques a les ciutats per la comunicació a distància. 

Com podeu veure la nostra professió té un llarg recorregut i trobades com aquestes són importants per conèixer de prop el que s'està fent en aquest camp. Per aquest motiu, el COETTC-ACETT vol oferir als interessats l'oportunitat d'assistir-hi de forma gratuïta sortejant 2 viatges a la ciutat manxega entre els que confirmin la seva assistència a aquest esdeveniment organitzat pel COGITT i que abordarà els reptes de seguretat als quals s'enfronta el sector i permetrà l'intercanvi d'experiències i coneixements entre professionals.

La inscripció és gratuïta i s'ha de realitzar omplint aquest formulari. Per a participar teniu de temps fins a les 13h del dijous 16 de juny. Ens posarem en contacte amb els guanyadors, dijous tarda.

Programa del Congrés

Notícia smartcity