Connexió Google San Francisco-Reus i formació
en apps per Smarts TV

Fecha de publicación: May 28, 2015 10:34:54 PM

Els dies 28 i 29 de maig té lloc a San Francisco la conferència de desenvolupadors de Google més important de l'any. És un esdeveniment en el qual es presenten les novetats pel que fa a tecnologia i dispositius que es veuran en el mercat en uns mesos. En passades edicions es van presentar els dispositius Nexus, les Google Glass, Android TV, Android Wear, entre d'altres. De fet, a San Francisco s'arriben a congregar 6000 persones de 60 països.

Per acostar aquesta experiència a aquells que no tenen l'oportunitat d'assistir al Google I / O de San Francisco, el GDG Tarragona, per quart any consecutiu, organitza el Google I / O Extended la FiraReus. Aquestes trobatese tenen lloc en diferents ciutats del món en paral·lel i on es viu en directe les presentacions i sessions formatives que ofereixen els enginyers de Google des de San Francisco.

En aquesta ocasió, els assistents al primer dia, van tindre l'oportunitat de veure en directe per streaming la conferència a San Francisco on es realitzaven les presentacions més esperades (Google Glass, més Wearables, Android Acte, Tango, etc). També hi haurà espai per a conferències tècniques locals realitzades per desenvolupadors d'aquí. A més, serà una bona ocasió per fer networking, compartir inquietuds i experiències, i crear sinergies.  A més, aquest any, GDG Tarragona regalarà samarretes del Google I/O Extended 2015 i llibres de com publicar i treure profit a les teves apps al Play Store de Google, així com cardboards. 

Vas assistir-hi ahir? No t'ho perdis, les jornades no han acabat encara. L'entrada és gratuïta, inscrivint-se aquí, i Aquest és l'horari d'avui, divendres 29 de maig:

17:15-17:30 Check-in

17:30-18:20 Ponència sobre Android TV

18:20-18:40 Break

18:40-19:30 Cardboard experience

I dissabte, especialitza't en la creació d'apps Androids per SmartTVs

Aquest dissabte, 30 de maig, també teniu l'oportunitat d'especialitzar-vos, amb altres professionals i empreses del territori espanyol, en la creació d'apps Android per smartTVs que sortiran al mercat en els pròxims mesos per part de diferents fabricants. Més enllà de les sessions formatives en aquesta nova tecnologia de smartTVs, els assistents podran participar en el concurs a nivell estatal de creació d'aplicacions Android per smartTVs que es durà a terme a nivell local, on les millors aplicacions seran triades per al concurs nacional que es celebrarà a Barcelona el proper mes de setembre. Al guanyador del premi a la millor aplicació per smartTVs se li premiarà amb una entrada a un dels esdeveniments de referència sobre tecnologies Android d'Europa.