Curs per a perits judicials

Fecha de publicación: Apr 27, 2015 10:19:5 PM

El Departament de Justícia, mitjançant el Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, ofereix un seguit d'activitats de formació adreçades al col·lectiu de professionals que actuen com a perits judicials per tal de millorar la seva formació en relació amb la seva tasca professional vinculada amb el Departament. Una d'aquestes activitats és el curs de formació general per a perits judicials que es durà a terme a Barcelona els dies 15 i 17 de juny de 2015, de 16.00 h a 19.00 h.

Es tracta d'un curs destinat només als professionals que consten com a perits judicials al registre del Departament de Justícia i que té com a objectiu donar una formació de caràcter general sobre els procediments

judicials i la funció que hi té el perit. 

Les places d'aquest curs són limitades. Si esteu interessats, heu d'omplir aquest formulari i enviar-ho a  sandra.martinez.domingo@gencat.cat. La data límit de preinscripció és fins al 8 de maig, un cop us confirmin la vostra plaça, haureu de procedir al pagament del cost del curs, 30.05€.

Tot seguir posem a la vostra disposició el programa del curs que es tindrà lloc al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (C. Ausiàs Marc, 40 - 08010 Barcelona). Si teniu algun dubte, podeu enviar un missatge a nuriat@gencat.cat i sandra.martinez.domingo@gencat.cat.

Programa