Descobrim el funcionament del cinematògraf

Fecha de publicación: Sep 27, 2013 10:49:53 AM

El passat diumenge 22 de setembre vam poder gaudir d'una jornada cinematogràfica al cinema de Llorenç del Penedès. Tots els assistents van divertir-se amb la projecció de la pel·lícula d'animació "AVIONES" i a més van poder endinsar-se en el món del cinematògraf observant el seu funcionament en primera persona.

De la mà de les explicacions del nostre company en Ramón Robert, encarregat del cinema, vam poder observar el procés de projecció de les pel·lícules i descobrir com s'utilitza un aparell tan interesant com el cinematògraf.

Entre els diferents temes tractats es va destacar la irremeiable necessitat de canviar -entre 2015 i 2016- el sistema de cinema Dolby actual ja que es troba en un estat de certa obsolescència i el seu funcionament resulta molt costós. També se'ns va explicar que temps enrere hi havia una gran perill d'incendi a les sales de cinema perquè la cinta del film es trencava amb facilitat i resultava altament inflamable. 

Sens dubte una jornada de cinema gratuït d'allò més profitosa per gaudir de la pel·lícula d'animació "AVIONES" i per apropar-nos una mica més a un aparell tan curiós com és el cinematògraf.