El COETTC a la presentació del 150 aniversari de la Unión Internacional de Telecomunicaciones

Fecha de publicación: Oct 18, 2015 9:41:21 PM

El president de l'ACETT i degà del COETTC, Jordi Farré, va assistir a la presentació del segell commemoratiu del 150è Aniversari de la Unión Internacional de Telecomunicaciones, UIT, que va tindre lloc a l'antiga seu de l'Escola Superior de Telegrafia, de Madrid, el 9 d'octubre. 

El segell fa al·lusió gràfica a la tecnologia de la telecomunicació en les seves fases inicials, amb la imatge d'un receptor morse, i l'actual, amb la imatge d'un telèfon d'última generació. El segell pertany a la sèrie filatèlica d'Efemèrides i ha estat promogut per l'Associació d'Amics del Telègraf d'Espanya i sol·licitat oficialment pel seu President a Correus.

L'acte va ser presentat pel secretari d'organització de l'Associació d'Amics del Telègraf d'Espanya, Manuel Bueno, i va comptar amb la presidència del Secretari d'Estat de Telecomunicacions, Víctor Calvo Sotelo, el sotssecretari de Foment, Mario Garcés, el president de Correus, Javier Cuesta, així com el President de l'Associació d'Amics del Telègraf d'Espanya, Vicente Rubio.