El I Congrés de Seguretat i Telecomunicacions, un èxit

Fecha de publicación: Jun 23, 2016 2:45:20 PM

El camp de la seguretat i les Smart Cities, cabdals pel futur de la professió.Aquesta és una de les conclusions del que ha estat el I Congrés de Seguretat i Telecomunicacions que es va celebrar el passat 17 de juny a Toledo organitzat pel COGITT i l'Ajuntament de la ciutat manxega i que es perfila com un dels més importants en el camp de la seguretat i les telecomunicacions al qual van assistir nombrosos alts càrrecs i professionals i van intervenir ponents del més alt nivell en aquests sectors.  

Aquesta trobada, que ha estat un èxit, ha servit per posar en contacte als cossos de seguretat i la professió aconseguint l'objectiu clar del reconeixement de l'Enginyer de Seguretat, el Projecte de Seguretat i la certificació del Col·legi en Seguretat i TIC. A més, d'establir ponts entre ambdues professions que aportarà beneficis a totes dues parts.

Durant el congrés es va abordar els reptes de seguretat als quals s'enfronta el sector i quins són els perfils professionals que es dibuixen com a prioritaris de cara el futur, entre ells, el d'enginyer de seguretat que treballa en diversos projectes de seguretat ciutadana; com els d'Smarts Cities, fet que generarà multitud de llocs d'ocupació per als futurs diplomats de les Escoles de TIC.

En aquest sentit, el col·legi es consolida com un dels capdavanters amb la Formació i amb oportunitats per a la nostra professió, tal com van reconèixer les autoritats locals de Castella-la Manxa, de la FEMP, del Cos Nacional de Policia, de la Intel·ligència de la Guàrdia Civil i del Ministeri d'Interior. Ja se'ns reconeix com el col·lectiu que concentra el lideratge en Formació en Seguretat al país.

En definitiva, aquest acte ha posat al mapa de la Seguretat Nacional el nostre col·legi i la seva importància dins del món de la seguretat i les telecomunicacions.

Ressó al mitjans: 

El Diadigital.es. El I Congreso Nacional de Telecomunicaciones destaca las posibilidades de empleo del sector

Make Me Feed. Toledo acogerá el I Congreso de Seguridad y Telecomunicaciones

Quijote Digital. La alcaldesa inaugura el I Congreso de Seguridad y Telecomunicaciones que se celebra hoy en Toledo

La Cerca.com. La alcaldesa inaugura el I Congreso de Seguridad y Telecomunicaciones que se celebra hoy en Toledo

El Digital CLM. En el I Congreso Nacional de Telecomunicaciones ven a Toledo como posible "yacimiento de empleo"

CLM24.es. Congreso aborda como minimizar riesgos de seguridad en las telecomunicaciones

AhoraCLM.com. Toledo acoge el I Congreso de Seguridad y Telecomunicaciones