Eleccions al CETTC, al COGITT i a l'AEGITT

Fecha de publicación: Jan 26, 2015 9:56:47 AM

Com ja us vam fer saber fa uns dies i tal com figura a la 1a disposició adicional del Decret 141/2010 que constituïa el Col·legi d’Enginyers Tècnics i Perits de Telecomunicació de Catalunya, el pròxim 28 de març tindran lloc les eleccions al CETTC

Sembla que aquest any és temps d'eleccions, és temps d'escollir; no parlen només de les municipals, ni de les generals, i és que en els pròxims dies també es duran a terme les eleccions al COGITT (aquest 12 de febrer) i a l'AEGITT (aquest 10 de febrer). En aquest cas, ja tenim les candidatures presentades, per tal que us informeu:

- Candidatura col·legial 2015 - Jorge de la Torre Sánchez-Bravo que aprecia l'esforç que fa l'actual junta per matenir-nos connectats amb la resta de l'Estat. 

- Candidatura col·legial 2015 - José Javier Medina Muñoz: 'REIVENTÉMONOS'  que compta amb un membre de l'actual junta de l'ACETT-COETCC, el Sr. Orlando, que coneix les nostres casuístiques i problemàtiques. 

Els nostres col·legiats ja han estat informats del procediment per a votar, un exercici molt important  ja que amb ell es dóna força i importància als que seran els pròxims representants de la professió. 

FORMULARI PER VOTAR PER CORREU