Eleccions a les noves Juntes Directives d'AGITTCV i COGITCV

Fecha de publicación: Mar 17, 2016 6:33:33 AM

El proper 18 d'abril se celebraran les eleccions a la comunitat valenciana per conèixer la nova Junta Directiva de l'AGITTCV i COGITCV.

El 26 de febrer es van convocar les eleccions al col·legi valencià i fins al 17 de març hi ha temps per presentar les candidatures de les formacions que volen accedir a la presidència. En aquest sentit, ja es compta amb una nova candidatura, #nuevoCOGITTCV, encapçalada per Javier Marqués; forenseTIC Ciberseguridad i Peritatges, vicedegà i vicepresident de l'entitat col·legial i l'associació respectivament, que promou el canvi dins d'aquesta institució amb el lema "Somos telecos, somos ingenieros, somos COLEGIO" i que vol representar les diferents sensibilitats professionals buscant un equilibri d'experiència, joventut, experiència, ambició i representació provincial.

De Totes maneres, fins al 27 de març no es proclamaran les candidatures que el 31 de març començaran la campanya electoral cap a la presidència del col·legi i l'associació i que portaran als col·legiats a les urnes el pròxim abril.