Ets professor? Apunta't a la Xarxa d'Ensenyament d'Enginyers Tècnics de Telecomunicació.

Fecha de publicación: Oct 16, 2013 8:28:49 PM

Atenció! Falta menys d’un mes, per la celebració d’una sessió de treball oberta als actuals representants dels territoris de la Xarxa d’Ensenyament, a Catalunya Judith Gonzalez de Heredia. Aquesta Jornada es convocarà a Madrid el 8 i 9 de Novembre. Els objectius consistiran en establir les línies a seguir i poder mantenir la lluita envers la defensa de la professió de Professor de FP, de Secundaria o Universitari a la que estem habilitats. A més, també es tractaran molts fronts oberts de caire polèmic que segueixen vigents en matèria d’educació.

Entre els temes que es tractaran durant la jornada Xarxa d’Ensenyament cal destacar: xerrades sobre la titulació de Grau, llocs de feina pel 2014, oportunitats en l’ensenyament Privat  i Concertat no universitari i en l’ensenyament universitari, els ITT o els Graus de Teleco, captació de les noves vocacions en Enginyeria, els nous títols de FP per els ITT o Graus de Teleco....

Temari Programat

També, s’aprofitarà la reunió per intentar legalitzar els cursos del COITT per que siguin oficials de cara a oposicions i s’escollirà el responsable de la Xarxa d’Ensenyament del COITT.

Aprofita aquesta oportunitat! Ja som gairebé uns 500 professors inscrits a la Xarxa d'Ensenyament en tot l'estat.

Per exemple fa 2 anys un dels companys va demanar ajuda al col·legi per la seva exclusió a una convocatòria per raó de títol. El col·legi va iniciar contenciós i varem guanyar. Sentencia 2/2/2010.  Entre d'altres reproduïm" .... no puede ser más contraria a derecho y desproporcinada (se refiere a la resolución de educación), ..., sino porque llega incluso a vulnerar el principio constitucional de igualdad ante la ley, ... "   

Des de l’ACETT fem una crida a la col•laboració per tal de  poder crear una base de dades amb tots aquells Professor de FP, de Secundaria, universitari etc... que hi estiguin interessats. Apunta't en el següent formulari.