José Javier Medina guanya les eleccions a l'AEGITT

Fecha de publicación: Feb 20, 2015 9:8:47 AM

La candidatura oficial de José Javier Medina a l''AEGITT ha estat la guanyadora amb una diferència de 47 de vots. Potser va ser aquesta petita diferència la que va fer que l'interventor de l'altra candidatura, de Jorge de la Torre, reclamés el recompte dels 152 vots precintats l'11 de febrer.

Després que el notari, Celso Méndez Ureña, obrís, comprovés i fes de nou el recompte, el resultat va quedar de la següent manera:

Aquest recompte, sumat al total de vots escrutats va fer guanyadora a la candidatura d'en José Javier Medina amb 489 vots, davant dels 442 de la candidatura d'en Jorge de la Torre.

Eleccions al COGITT pendents d'escrutini

El 12 de febrer, un dia després de saber el guanyador de l'AEGITT, tenien lloc les eleccions al COGITT. Una altre cop, la diferència entre ambdues candidatures es preveia igualada i així va ser, fet que va provocar l'autentificació de tots els vots.

Es tracta d'un procés lent que es calcula que pot finalitzar el dijous, 26 de febrer, com a màxim. I és que ambdues bandes han de quadrar les agendes de tots els implicats per a l'autentificació.