Juny-2012. Celebrada la 1a excursió al zoo de familiars i amics d’Enginyers Tècnics de Telecomunicació

Fecha de publicación: Jun 22, 2012 3:23:25 PM

Per tal de estrènyer els lligams entre membres del Col·legi i de l' Associació, hem començat a organitzar actes de lleure que estan tenint molt bona acollida dins el col·lectiu, com ara l'activitat realitzada aquest cap de setmana, que vam anar al zoo de Barcelona.  

La visita va ser singular, no només per el baix cost, 5E/persona, sinó perquè vam poder gaudir de les explicacions de professionals del zoo que ens van donar a conèixer detalls que, per la seva natura, escapen al visitant i també vam gaudir visitant instal·lacions interiors, com ara la infermeria, amb el quiròfan, zones de quarantena, dormitoris dels animals, preparació de menjar, compostatge, i moltes altres coses.

Abans de dinar vam anar al delfinari, on vam poder gaudir del corresponent espectacle. I després del dinar, del cafè, detall de l’AACETT, vam anar al parc on els nens van poder gaudir i els pares vam poder xerrar.

El proper dissabte tenim la segona anada al zoo, la qual desitgem que sigui com a mínim com la primera.

Vist l’èxit d’aquesta sortida estem pensant fer altres sortides que ajudin a estrènyer encara més els lligams entre nosaltres.

Concretament estem pensant en:

Si tens una proposta interessat fes-nos-la saber.

 

Moltes gràcies per la vostra participació i recordar que ens uneix la professió, i aquesta, si es viu, només porta coses bones.

 

Vídeo