Maig 2013 - Curs de Pèrits Telemàtics Forenses

Fecha de publicación: May 23, 2013 3:3:23 PM

Els passats dies 10 i 11 de Maig es va realitzar un curs molt interessant a Reus en el món de la telemàtica i el peritatge telemàtic, on nosaltres vam assitir-hi.Va ser un curs molt interessant i intens, acompanyat de persones importants i interessant:

-Ana Ferrero. Fiscal delegada de SIMF

-Angel Bahamontes Gomez. President de la Asociación Nacional de Tasadores y Peritos Judiciales de peritos Telematicos y asesor corporativo.

-Eloy Velasco. Jutge de carrera en el Jutjat Central d'Instrucció nº 6.

-Ruben Mora. Criminòleg i responsable de Delictes Telemàtics dels Mossos d'Esquadra.

-Simon Roses. Fundador i CEO de VULNEX.

-Pedro Sanchez. Consultor especialitzat en Computer Forensics, Honeynets, detecció d'intrusions, xarxes trampa i pen-testing.

-Juan Antonio Calles. Consultor Senior de Seguretat de la Informació en Everis.

-Josep Jover i Padró. Auditor Telemàtic.

-Juan Garrido. Consultor especializado en análisis forense y test de intrusión.

-Robert Rallo. Profesor titular de la Universidad Rovira i Virgili del área de Ciencias de la computación e Inteligencia Artificial.

-David Barroso. Responsable de Inteligència en Seguretat en Telefònica Digital.

-Horatiu Bandiou. Promotor i dessarrollador de les normes de seguretat telemàtica. Investigador de la psicoligia criminal en Internet.

-Xavier Panadero. Responsable del Equipo de Respuesta a Incidentes del Centro de Seguridad de la Información de Catalunya.

La finalitat del curs i temàtica exposada ha estat principalment la presentació del sector de peritatge en quant a la telemàtica i xarxes de comunicació com telefonia mòbil o internet, una creixent demanda de pèrits telemàtics per a la resolució de casos i col·laboració en el sector, i el coneixement de múltiples perills que ens envolten el dia a dia.