Proclamació de la 1a Junta de Demarcació

Fecha de publicación: Jul 16, 2014 9:44:34 AM

Donat que no s'ha presentat cap altra candidatura per a la primera Junta de Demarcació i en virtut de l'Art. 56 del Reglament, ens plau comunicar-vos que s'ha substituït el procés electoral per la investidura de la nostra candidatura legítimament escollida. Podeu llegir aquí el Acta investidura

En aquesta nova etapa, continuarem amb el mateix equip que seguirà treballant per a tots els Enginyers Tècnics de Telecomunicació de Catalunya, esforçant-se per coronar cada castell que estigui per venir. Però sobretot, els objectius de la junta se centraran en continuar DEFENSANT I PROTEGINT LA NOSTRA PROFESSIÓ, així com seguir treballant perASSEGURAR I POTENCIAR L'ACCÉS SEGUR ALS SERVEIS DE TELECOMUNICACIÓ DELS MENORS. DECÀ: Jordi Farré Carbonell

VICE-DECÀ: Roberto Alicarte Blanco        

SEC.GENERAL: Josep Maria Bordas Martí

VICESECRETARI: Eusebi Gómez Ballesteros

TRESORER: Jose Luis Larrégola Ferrer

VICETRESORER: Carlos Marín Muñoz

VOCAL 1.: Josep Maria Solà Cané

VOCAL 2: Ramón Robert Palau

VOCAL 3: Juan Luis Jimenez Gordillo

VOCAL 4: Oscar Gorina Ribas

VOCAL S. 5: Judith González de Heredia Gutiérrez

VOCAL S. 6: Juan Manuel Llorente Cuesta

VOCAL S. 7: Orlando Villar Fernández

VOCAL S. 8:  Sergi Martí Vallvé

VOCAL S. 9:  Jordi Izquierdo Ribas

Investidura i sopar de celebració

Per tal de celebrar-ho, el pròxim 30 de juliol de 2014 a les 20h tindrà lloc el nomenament de la candidatura a l'Hotel Barcelo Sants (just damunt de l'estació Barcelona Sants). A més, comptarem amb la presència del degà Sr. José Javier Medina i d'importants representants de la política, del món universitari i dels col·legis professionals.

Després de la investidura, la nova demarcació ho celebrarà convidant a tots els col·legiats de Catalunya a un sopar. Tot i que el sopar és gratuït, és necessari que confirmeu la vostra assistència mitjançant aquest formulari.

A totes aquelles persones no col·legiades que vulgueu assistir al sopar, haureu d'omplir també el formulari i fer un pagament de 40€ mitjançant el nostre compte Paypal. En el següent enllaç podeu fer la compra: