Selecció d'enginyers per treballar a Àustria. Inscripcions fins al 28 d'Octubre de 2012

Fecha de publicación: Oct 22, 2012 6:39:14 PM

Benvolguts companys, Des de la Comissió d’Empresa i Feina, el Col·legi i l’Associació treballen amb l’estímul de les relacions amb diferents Ambaixades (Alemanya, Noruega, Irak, etc) amb la finalitat d’investigar possibles oportunitats de feina per als nostres companys que estiguin interessats en la recerca de llocs de treball a l’estranger. Aquí traslladem una oferta de feina aportada per la Ambaixada d’Àustria, per que es dirigeixin directament a ella els possibles interessats. Encara que, de moment, no es tracta d’una oferta gestionada pel Col·legi hem considerat interessant la difusió al col·lectiu, ja que estem en tràmits per establir relacions amb aquesta nova delegació diplomàtica.

L’Oficina Comercial d’Àustria organitza una trobada de selecció de personal per treballadors tècnics altament qualificats, en la qual hi seran presents algunes de les empreses més exitoses i innovadores d’Àustria. El termini per inscriure’s finalitza el 28 d’Octubre de 2012 i als seleccionats en aquest primer pas  se’ls citarà els dies 23 de Novembre de 2012 (Madrid) i 26 de Novembre de 2012 (Barcelona) per una entrevista final.

Aquest esdeveniment està dirigit a graduats/des universitaris amb formació tècnica que estiguin buscant nous reptes professionals i tinguin interès en viure i treballar en una de les àrees més agradable de Centreeuropa.

Aquelles persones interessades podran trobar més informació  la pàgina web http://jobs.b2match.at/madrid2012